NEU-JKF

Dedikeret til ren luft

Vi er NEU-JKF

Vores to virksomheder har været dedikeret til luftkvalitet i årtier og har forsynet industrier over hele verden med styrken i vores luftløsninger.

Sammen vil vi gribe nye muligheder og drive betydelige fremskridt inden for ren luft. Ved at kombinere vores viden og vores teknologiske fremskridt vil vi altid være ved producenternes side for at levere skræddersyede løsninger til deres behov, samtidig med at vi tager højde for nutidens og fremtidens energi- og miljømæssige udfordringer.
 
Dette vil ikke kun forbedre de tjenester, vi alle leverer, det vil også hjælpe os med at udvikle en stadig mere tillidsfuld verden takket være de uendelige kapaciteter i et af de mest kraftfulde elementer i universet: luft.

NEU-JKF Delta NEU

NEU-JKF Delta NEU

NEU-JKF Delta NEU er specialist inden for sit felt og designer, fremstiller og markedsfører løsninger til luftrensning (støvfjernelse, filtrering, lokal og generel ventilation osv. NEU-JKF Delta NEU leverer nøglefærdige løsninger, der er særligt velegnede til de behov, der opstår.


Find ud af mere

JKF Industri

JKF Industri

JKF's støvudsugningssystemer leverer ren luft til en lang række forarbejdningsindustrier. De fokuserer primært på træ-, landbrugs- og mølleriindustrien, papir- og plastindustrien, genbrugsindustrien og metalindustrien.

Find ud af mereNEU-JKF Fevi
 
Med over 65 års erfaring i fransk design og fremstilling af skræddersyede, højeffektive industriventilatorer er NEU-JKF Fevi anerkendt som en vigtig spiller, når det gælder om at opfylde industrivirksomheders behov.

 
Find ud af mere

NEU-JKF Process

NEU-JKF Process

Vi designer og bygger automatiserede bulkhåndterings- og forarbejdningssystemer.
 Vores særlige ekspertise ligger i innovativ brug af gennemprøvede teknikker til at opfylde specifikke kundekrav, pålideligt, økonomisk og med respekt for mennesker og miljø.


Find ud af mere

NEU-JKF Automation

NEU-JKF Automation

NEU-JKF Automation har specialiseret sig i udvikling af styresystemer til industrien og servicesektoren. Teamet af ingeniører har opnået verdensomspændende erfaring fra en bred vifte af installationer til alle brancher og bygningsstyringssystemer.Find ud af mere

NEU-JKF Wood Industry

NEU-JKF Wood Industry

Uanset om det drejer sig om at beskytte arbejdsmiljøet mod skadeligt støv eller håndtere udfordringen med luftkvalitet i træindustrien, er NEU-JKF Wood Industry forpligtet til at give producenterne nyttige oplysninger til forebyggelse af arbejdsrisici. NEU-JKF Wood Industry er forpligtet til at give producenterne nyttige oplysninger til forebyggelse af arbejdsrisici med følgende nøgleord: Overholdelse af gældende regler


Find ud af mere

Centre de Formation Aéraulique

Test- og træningscenter for luftstrømme

Alle virksomheder i NEU-JKF-afdelingen har nu adgang til dette topmoderne testcenter. Det giver dig mulighed for at udføre alle de nødvendige tests, måle og kontrollere dit udstyr og dine systemer med hensyn til luftteknikker, der er dedikeret til beskyttelse af dine operatører og deres miljøer.


Find ud af mere

Vores forpligtelser

Miljøansvarlige produkter og installationer

Bæredygtig udvikling

ISO 9001-certificering

Beskyttelse af mennesker mod deres miljø

Er du interesseret i vores løsninger?

Groupe NEU-JKF

Parc d'activités de la Houssoye  Rue ampère
59930 La Chapelle d'Armentières