NEU-JKF

Toegewijd aan schone lucht

Wij zijn NEU-JKF

Onze twee bedrijven zetten zich al tientallen jaren in voor luchtkwaliteit en voorzien industrieën over de hele wereld van de kracht van onze luchtoplossingen.

Samen zullen we nieuwe kansen grijpen en aanzienlijke vooruitgang boeken op het gebied van schone lucht. Door onze kennis en technologische vooruitgang te combineren, zullen we altijd aan de zijde van fabrikanten staan om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor hun behoeften, rekening houdend met de energie- en milieu-uitdagingen van vandaag en morgen.
 
Dit zal niet alleen de diensten die we allemaal leveren verbeteren, het zal ons ook helpen om een wereld met steeds meer vertrouwen te ontwikkelen, dankzij de oneindige capaciteiten van een van de krachtigste elementen in het universum: lucht.

NEU-JKF Delta NEU

NEU-JKF Delta NEU

Als specialist op dit gebied ontwerpt, produceert en verkoopt NEU-JKF Delta NEU oplossingen voor luchtzuivering (stofverwijdering, filtratie, plaatselijke en algemene ventilatie, enz. NEU-JKF Delta NEU levert kant-en-klare oplossingen die bijzonder goed zijn afgestemd op de behoeften.


Lees meer

JKF Industri

JKF Industri

JKF stofafzuigsystemen leveren schone lucht aan een groot aantal verwerkende industrieën. Ze richten zich voornamelijk op de hout-, agro- en maalindustrie, de papier- en kunststofindustrie, de recyclingindustrie en de metaalindustrie.


Lees meerNEU-JKF Fevi
 
Met meer dan 65 jaar ervaring in het Franse ontwerp en de productie van op maat gemaakte, industriële ventilatoren met een hoog rendement, wordt NEU-JKF Fevi erkend als een belangrijke speler in het voldoen aan de behoeften van industriële bedrijven.


Lees meer

NEU-JKF Process

NEU-JKF Process

Wij ontwerpen en bouwen geautomatiseerde bulkverwerkings- en verwerkingssystemen.
 Onze bijzondere expertise ligt in het innovatieve gebruik van beproefde technieken om te voldoen aan specifieke eisen van klanten, betrouwbaar, economisch en met respect voor mens en milieu.


Lees meer

NEU-JKF Automation

NEU-JKF Automation

NEU-JKF Automation is gespecialiseerd in de ontwikkeling van besturingssystemen voor de industrie en de dienstensector. Het team van ingenieurs heeft wereldwijde ervaring opgedaan met een breed scala aan installaties voor alle industrieën en gebouwbeheersystemen.Lees meer

NEU-JKF Wood Industry

NEU-JKF Wood Industry

Of het nu gaat om het beschermen van de werkomgeving tegen schadelijk stof, of het omgaan met de uitdaging van de luchtkwaliteit in de houtindustrie, NEU-JKF Wood Industry zet zich in om fabrikanten te voorzien van nuttige informatie voor het voorkomen van beroepsrisico's.


Lees meer

Centre de Formation AĆ©raulique

Luchtstroomtest- en trainingscentrum

Alle bedrijven van de NEU-JKF-branche hebben nu toegang tot dit hypermoderne testcentrum. Het stelt u in staat alle noodzakelijke tests uit te voeren, uw apparatuur en systemen te meten en te controleren op het gebied van luchttechnieken voor de bescherming van uw operators en hun omgeving.


Lees meer

Onze verplichtingen

Milieuvriendelijke producten en installaties

Duurzame ontwikkeling

ISO 9001 certificering

Mensen beschermen tegen hun omgeving

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Groupe NEU-JKF

Parc d'activités de la Houssoye  Rue ampère
59930 La Chapelle d'Armentières